Beställt och mottaget från Ginza

Nån dag innan ett nattpass på jobbet här förra veckan bestämda jag och min far oss för att inhandla lite skivor ifrån ginza! Sagt och gjort, när jag beställt var jag nästan 500 kr fattigare och med en skön törst för ny musik. De skivor jag beställde var följande:



Och som ni kan se går jag fortfarnade på ett något inkört spår med Omar Rodriguez som bakgrundsfigur i två av skivorna. At the Drive-Ins In/Casino/Out köpte jag för att jag på sista tiden lyssnat mycket och förstått mig på deras Relationship of Command på sista tiden. Så mycket energi, så jag tänkte se om det finns mer att hämta i pre-Mars Volta.

Sedan kan ni säkert läsa att jag även köpt Fugazis 13 Songs, vilket är ett samlingsalbum, men tydilgen ett jävligt bra sådant. Fugazi är ett gammlat underground band som är hyllat av många stora artister, de spelar en skön blandning av någin sorts punk, post-hardcore och indiestil. Lyssna på Waiting Room, fantastiskt bra, och precis som At the Drive-In, otrolig energi, även på studioinspelningarna.

Den sista skivan har jag ännu inte fått i min ägo, men det är Omar Rodriguez-Lopez (quintet), Apocalypse Inside of an Orange. Häftigt namn. Köpte den för att jag har gett mig fan på att ha allt han gjort, samt att det jag hört ifrån skivan är bra som tusan. ScheisseBaisee! Lyssna på Coma Pony, skönt laidback-gung med en grym gitarr. Eller lyssna på Melting Chariots, flippad jazz/space-rock som lyckas blanda fler stilar än Keith Richards har framtänder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0